Kategorier
Annonse

Bruk tiden i lockdown bedre

Vi begynner alle sammen å bli rimelig lei av at regjeringen hele tiden beordrer oss inn og ut av lockdown og kanskje særlig fordi det ikke bare har gått et helt år siden dette begynte, men fordi vi alle sammen trodde at det ikke ville vare mer enn noen få uker mens vi liksom fikk styr på smittespredningen av koronaviruset.  

Men nå som vi likevel er fanget hjemme kan vi jo like gjerne gjøre det beste ut av det. Og det er ikke få ting man kan finne på når man ikke kan gå noe sted. Kanskje man ønsker å fikse noe hjemme, gjøre klar hagen til sommeren eller kanskje man ønsker seg litt selskap eller i hvert fall noen å snakke med mens vi alle sammen er innestengt. Her kommer tre ideer til hvordan du kan bruke tiden i lockdown litt bedre. 

Gjør de tingene du ikke har tid til ellers 

Når vi likevel har så mye fritid som vi ikke kan bruke på å gjøre noe som helst sosialt kan man like gjerne bruke tiden på å ordne noen ting vi kanskje ikke ellers føler at vi har tid til. Det kan for eksempel være å fikse ting i huset. Det er dessverre ikke alltid at man har hele beløpet liggende på sparekontoen og derfor ikke kan gjøre de oppdateringene man ønsker seg. 

Men hvis man har vært flink til å spare sammen det aller meste og er helt sikker på at man kan betjene et lån hvis man låner det siste man trenger kan det å få seg et santander kredittkort være helt riktig valg. For selv om det kanskje er mest smart å spare opp hele summen før man bruker pengene, så vet vi heller ikke hvor lenge vi kommer til å være i lockdown og derfor er det smart å kanskje låne litt nå sånn at vi kan få tingene gjort. 

Kjøp ting du trenger til prosjektet 

En ting som er skikkelig smart å ha når man skal i gang med å pusse opp er stiger. De kan brukes både inne og ute og kan selvsagt også brukes lenge etter at lockdown er over. Det er bare en av de tingene som er skikkelig gode å ha og jeg vet ikke med dere, men det er mange ganger jeg har trengt en og ikke hatt det, så når man likevel skal bruke tiden hjemme på å pusse opp er det kanskje på tide å få kjøpt en stige også. 

Når man skal bruke en stige er det ofte smart å ha litt hjelp til stede. For det å falle ned fra en stige er ikke akkurat noe noen øsker seg. Men det er mange som bor alene i lockdown og da er det ikke så greit å få hjelp i disse dager. Men mindre man har begynt å date noen da selvfølgelig. 

Savner du selskap? 

Hvis du trenger hjelp til oppussingen og kanskje kunne ønske deg litt hyggelig selskap også er det jo heldig at datingen ikke er helt død selv om vi er midt i en pandemi. Du kan jo vurdere å sjekke ut steder som Grindr, Citizen21, Tinder eller Bumble eller kanskje ta opp kontakten med en gammel flamme?