Kategorier
Annonse

De største fotballstjernene i Norges historie

Når det kommer til sport, er fotball den ubeseirede favoritten i Norge gjennom tidene, og det er derfor ikke særlig overraskende at vi også har hatt mange gode norske spillere på banen – både i Norge og i utlandet. Men det er noen av dem som virkelig har umerket seg både på banen og ellers, og dem skal vi bli litt bedre kjent med her – du kjenner sikkert alle sammen fra før av hvis du er interessert i fotball. 

Noe av det vi elsker når vi ser på fotball, er å bli bedre kjent med spillerne og interviews er derfor noe som virkelig er populært, enten det er på TV eller i magasiner. Vi elsker nemlig å bli bedre kjent med stjernene som vinner seiere til Norge. Og blant de intervjuene med sportsstjerner som er mest populære, enten det er ski eller noe helt annet, er uten tvil fodboldinterviews. Og når man ser på disse tre stjernene er det ikke så vanskelig å forstå egentlig. 

De tre beste 

Hvilke spillere som kan betegnes som de beste og mest populære kan selvsagt alltid oppdateres, og endrer seg i forhold til hva vi ser på, men helt ubeseiret på toppen ligger disse tre spillerne som har vært med på å forme norsk fotball gjennom tidene: 

  • Ada Hegeberg er kanskje en av Norges aller største fotballstjerner i nyere tid og er en toppsorer uten sammenligning og har gjort det stort både i Norge og internasjonalt. 
  • Ole Gunnar Solskjær finnes vi også på denne listen og er også en helt suveren toppscorer, men også en skikkelig darling som mange nordmenn elsker. 
  • John Arne Riise er selvsagt også på denne listen. Han er den norske spilleren med flest caps av alle, og i tillegg til dette er han suveren på scoringene, både i Norge og internasjonalt.