Kategorier
Annons

Det de trader, trader du

Har du noen gang ønsket å starte å investere, men ikke helt visst hvor du skal starte? Det er du ikke alene om. Det kan være vanskelig å få full oversikt, og ikke minst være vanskelig å vite hvor du skal starte. Det trenger du ikke bekymre deg for lenger, takket være eToro.  

Her får du muligheten til å benytte deg av den populære funksjonen «CopyTrader». Funksjonen lar deg se hva erfarende og ekte tradere gjør, og legger automatisk inn en kopierende trading hos deg. Det de trader, trader du. Du trenger heller ikke være nybegynner for å benytte deg av denne funksjonen. Dersom du for eksempel ikke har tid til å følge med på markedet til enhver tid, og heller tenker at det er enklere å dra fordel av andres ekspertise, er dette funksjonen for deg. Den gjennomsnittlige fortjenesten hos de 50 mest kopierte tradere er 83,7% stigning i fortjeneste i året – så her er det bare å begynne.  

Kom i gang i dag  

Hos eToro får du muligheten til å handle trygt på verdens ledende sosiale tradingplattform, uten å betale provisjon. Null provisjon betyr at det ikke belastes megleravgift, hverken ved åpning eller lukking av posisjoner. Ofte når du investerer hos en tradisjonell megler er du nødt til å betale provisjoner av dine fortjenester, samt gebyrer. Her får du muligheten til å la være å betale påslag på aksjene du kjøper, slik at provisjonen forblir hos deg. 

Alt du trenger å gjøre er å åpne en konto, gjøre ditt første innskudd, velge dine favorittaksjer eller kopiere noen andres, og klikk på kjøp. Vipps, så er du i gang.