Kategorier
Annons

Finn brukte bildeler på nett

Før i tiden var man rimelig avhengig av en mekaniker for å kunne finne brukte bildedeler til bilen sin. Dette var fordi man før i tiden mest fant brukte bildeler fra vrak som vedkommende hadde på sin egen dynge, eller hadde kontakt til andre som de kunne bytte deler med eller kjøpe deler fra. Dette er noe som gjorde at man som kunde måtte betale litt ekstra, fordi denne innsatsen fra mekanikerens side selvsagt også krevde tid og innsats – i tillegg til å faktisk bytte delen i bilen din. Men i dag ser det annerledes ut. 

I dag kan man nemlig kjøpe brukte bildeler på nett på autopart24.no, og søke i en norsk database, der man kan finne utallige forskjellige deler som kan passe til akkurat det du trenger. Det er mange som ikke vet dette enda, og fortsatt tror at man ikke kan hjelpe til i jakten etter brukte bildeler selv, og derfor betaler for mye hos mekanikeren sin, men hvis man vil, så kan man altså delta i letingen og kanskje finne en billigere løsning enn det man ellers hadde fått. 

Velg brukt over nytt 

Og selv om det er mange som tenker at nye deler er bedre enn gamle deler, så er det faktisk ikke nødvendigvis sånn – brukte deler kan nemlig være i utrolig fin stand og er ikke minst et mye billigere alternativ. 

Ikke bare er det mer miljøvennlig å velge brukte bildeler fordi man ikke trenger å bruke ressurser på nye deler, men det er også sånn at mange av disse delene faktisk er i nesten like god stand som det nye deler ville vært og det derfor bare er noe tull at disse skal ligge på dynga – når de kan gi nytt liv til akkurat bilen din for eksempel.