Flykt fra de kalde vintermånedene

Flykt fra de kalde vintermånedene

Wilhelm T.

October 30, 2019

Det kan være fristende å reise vekk fra de iskalde minusgradene her i Norge, men det mange ikke vet, er at det kan til og med også være et bedre tidspunkt å reise på enn midt på sommeren. Er du også lei av minusgradene og vil reise bort uten å skulle tømme sparegrisen? 

Finn billigere reiser

Det kan være nærliggende å tenke at det er best å reise når alle har fri, men dette gjør også at noen tidspunkter er mer populære, og dermed blir dyrere. Gode eksempler på dette er kirsebærtreblomstringen i Tokyo, hvor både hotell, flyreise og opplevelser kan være mye dyrere enn resten av året. Her kan du lese mer om gode tips og triks for å finne billigere reiser så du kan få den beste reisen til den beste prisen.

Flykt fra de kalde vintermånedene

Det finnes mange steder som har sommer når vi har vinter. Dette passer perfekt med tanke på både juleferie og vinterferie, og det kan være mange fantastiske destinasjoner som Thailand, Vietnam, India og Sør Afrika, hvor det er sommertemperaturer om vinteren. Dette er perfekt for deg som synes det er kaldt og trist om vinteren i Norge, og har behov for et boost i form av sol og varme. Dette er også en ypperlig måte å få fylt opp d-vitaminlagrene i de mørke vintermånedene i Norge.