Kategorier
Annonse

Gode gjesteseng-løsninger

En god gjesteseng er med på å få ditt overnattingsbesøk til å føle seg hjemme. Det finnes mange gode alternativer til gjestesenger, og du kan velge ut ifra dine behov. Før du kjøper en gjesteseng bør du derfor tenke over hvor ofte den skal brukes, hva budsjettet ditt er og hvor stor plass du har tilgjengelig. Her kan du lese litt om de ulike løsningene.

Den enkle

Den enkleste, og ofte billigste løsning, er senger du kan sette opp ved behov. En sammenleggbar seng er et godt alternativ og fungerer fint som gjesteseng. Denne kan du enkelt sette opp når besøket er på vei, og kan oppbevares i ett kott eller på loftet. Prisen på disse vil variere fra merke, og kvalitet, men vil ofte være den billigste løsningen om du ønsker å tilby en seng.

Den oppblåsbare

En oppblåsbar madrass er et annet alternativ til en god løsning for gjestene. Denne kan pakkes sammen og enkelt oppbevares, selv hvis du har liten plass i hjemmet. Dessuten er den enkel å sette opp, det eneste du behøver å gjøre er å koble den til en strømkilde, også blåses den opp av seg selv. Denne kan du også ta med deg når du er ute og reiser, eller er på besøk hos andre.

Den multifunksjonelle

Dersom du ønsker en gjesteseng med flere bruksområder, kan du gå til innkjøp av en sovesofa. Denne fungerer som en vanlig sofa i hverdagen, og omgjøres enkelt til en seng ved behov. Du kan få sovesofaer med oppbevaring under, som passer perfekt på lekerom eller i kjellerstuen. Dette gir også mulighet for en ekstra stor sofa når dere er mange som skal sitte og for eksempel se film.

Den permanente

Er du ute etter en mer permanent løsning, kan du velge en god kontinentalseng. Denne typen seng er en av de beste på markedet, og tilbyr høy komfort. Dette passer godt om du ofte har venner og familie på besøk, og har et gjesterom tilgjengelig. En kontinentalseng vil være en dyrere løsning, men du kan være sikker på at dine gjester får en god natt søvn. Har du gjester som sover over i lengre perioder, er det viktig at de får sove godt om nettene, ettersom det har stor påvirkning på helsen.

Når du velger gjesteseng er det viktigst å tenke på hvordan og hvor ofte den skal brukes, slik at gjestene dine er sikret en god natt søvn.