Kategorier
General

Hvilke apper skal du laste ned akkurat nå?

 

Det kommer hele tiden nye, spennende apper på markedet som kan lønne seg å laste ned av flere årsaker. Her kan du lese mer om hva som er populært akkurat nå, og hva du bør laste ned. 

Hvor kan jeg finne nytt om apper?

 

Hvis du vil holde deg oppdatert på hva som skjer på teknologifronten i Norge, kan det lønne seg å følge med på Norske tech nyheter  så du alltid vet hvor du skal sjekke når du lurer på hva som er nytt.

Det er jo sånn med teknologi at det utvikler seg hele tiden og at det hele tiden er nye ting som melder sin ankomst, som man slett ikke får med seg fordi det drukner i andre nyheter. Derfor er det lurt å følge med på techspesifikke nyheter hvis man gjerne vil holde seg godt oppdatert på hva som skjer.

Kan man få styr på økonomien sin med en app?

En app-tendens som er blitt svært populær, er økonomiapper som hjelper deg med å få styr på og holde styr på økonomien din. Det gjør de blant annet ved å finne ut av hvordan du egentlig bruker penger. Mange av oss tror vi bruker penger på helt andre ting enn vi egentlig gjør. Det er nemlig sånn at alle de små impulskjøpene gjerne er noe som vi ikke registrerer på samme måte som store kjøp, og vaner som det blir laget mange unnskyldninger for. Derfor er det mange som slett ikke aner hvor mye penger de egentlig bruker på ta-med-kaffe og småkjøp ved kassen i butikken. Når man er litt sulten eller trenger noe å drikke.

Det kan man bli mye mer bevisst omkring, ved å laste ned en smart økonomiapp som holder øye med hva du rent faktisk bruker penger på og kommer med forslag til hvordan du kan spare penger. Det er også mange økonomiapper som kommer med oppmuntringer og heiarop når du trenger det, så du får en motivasjon til å spare fremfor å bruke. Du kan sette opp smarte sparemål og sørge for at du når dem. Det er veldig smart for deg som vil få bedre styr på privatøkonomien, og det eneste du trenger å gjøre er å finne og laste ned en app.

Tren riktig med smarte apper

Det finnes også apper som oppmuntrer deg til å trene mer og bedre. Det er smart for deg som trenger litt motivasjon med joggingen eller hjemmetreningen. Man kan tenke på dem som en slags personlig trener som hjelper deg med motivasjonen når du trenger et ekstra boost.

Det er også mulig å koble til pulsklokke osv så den kan holde øye med vitale data. Dette er apper som kan være svært hjelpsomme for deg som gjerne vil legge om livsstilen din til en sunnere livsstil.

Man kan også finne smarte apper som på samme måte holder øye med ernæring, hvor du kan tracke alt du spiser. Hvis du lurer på om du spiser for mye eller for lite i forbindelse med kaloriinntak, kan dette være en smart løsning.