Kategorier
Annons

Innred med blomster

Det er fullt mulig å legge en innredningsstrategi som i stor grad innebærer planter og blomster. Faktisk, så er det noe av det mest trendy du kan gjøre akkurat nå. Her kan du lese litt mer om innredning med blomster, så du kan oppgradere hjemmet til det neste nivået.

Sett stemningen

Fordelen med å innrede med blomster, er at man kan sette stemningen. Det er nemlig ikke noe som er så stemningsfullt som blomster, men det krever selvfølgelig litt investering å kjøpe vakre blomster hvis du ikke har din egen hage.

Bruk blomster fra trær

Du trenger ikke ha ditt eget blomstrende tre for å høste ferske blomster. Hvis du vil innrede med blomster og få litt vårstemning i stua eller på soverommet, så kan du ha en liten saks klar i vesken, så du kan plukke med deg syriner eller kirsebærblomster (dog ikke fra private hager uten tillatelse). Det er utrolig praktisk hvis du vil friske opp litt uten å skulle kjøpe blomster i dyre dommer i blomsterbutikken. Det kan fort bli en dyr affære.

Du kan også dra ut i det fri og plukke selv – det koster ingenting, og du kan lage buketter som får et romantisk og vildt uttrykk, som er vanskelig å reprodusere selv for de mest erfarne florister. Derfor kan det å ta seg ut i det fri for å plukke selv både være et velkomment avbrekk fra en travel hverdag, og en fin måte å skaffe seg helt gratis blomster på, som kan gi et unikt og særegent preg til hjemmet ditt.

Grønne planter

De siste årene har det også vært en stor trend å innrede med grønne potteplanter. Det er på mange måter en litt mer permanent løsning enn å kjøpe ferske blomster hver uke. Hvis du vil innrede med planter, skal du finne blomster og planter som passer til det uttrykket du gjerne vil ha. hvis du vil ha en stue som bugner av art deco stil og flotte palmer, så er det det du skal gå for, mens minimalisten kanskje vil ha en finger filodendron eller en mer stilren plante. Du skal velge det som passer best til deg og din innredningsstil.