Nye måter å feriere på om vinteren

Nye måter å feriere på om vinteren

Wilhelm T.

October 30, 2019

Det er etterhvert blitt en tradisjon at nordmenn reiser til tropiske destinasjoner om vinteren. Nesten alle har vært på eksotiske steder som Thailand, Vietnam og Sør-Afrika, men dette kommer mer og mer i konflikt med at vi etterhvert begynner å bli mer miljøbevisste. 

miljøvennlige alternativer til ferie

Det er blitt så trendy å være miljøbevisst at folk flest har begynt å se seg om etter mer miljøvennlige måter å reise på. Om sommeren er det nærliggende  å dra ut i naturen, været er varmt og det er behagelig å være utendørs. Det mange ikke tenker på er at dette også kan være en god løsning om vinteren. Her kan du lese om gode tips til en annen form for vinterferie for hele familien.

Tenk ut av boksen

Det er blitt sånn at vi tenker mer ut av boksen når det kommer til ferie. Vi er ikke like interesserte i ferdige pakkereiser, men fokuserer mer på kortreiste opplevelser. Ferier som er sosiale-medier-vennlige har også begynt å endre seg drastisk, fra kun å involvere eksotiske reisemål, til å vise at vi er mer miljøbevisste og  kan reise på ferie nærmest i vår egen bakgård. Det blitt er in å være miljøbevisst og hvordan vi velger å feriere er en ny måte å vise det på.