Kategorier
General

Oppgrader hjemmet ditt med en trådløs støvsuger

 

En trådløs støvsuger kan være den teknologiske oppgraderingen du trenger i ditt hjem. Det gir en helt annen fleksibilitet og bevegelsesfrihet når man støvsuger. Kanskje er det på tide å bytte ut den gamle, tunge støvsugeren? Her kan du lese mer om hvorfor en trådløs støvsuger er den perfekte oppgradering. 

Hva er fordelene med en trådløs støvsuger?

En trådløs støvsuger har noen helt klare fordeler når man sammenligner med andre støvsugertyper. Hvis du har hatt den gamle, tunge støvsugeren i mange år, kommer en trådløs støvsuger til å føles som en stor befrielse. Det er nemlig ingen grunn til at støvsuging skal være unødvendig kjedelig, når det kan bli lettere og mer fleksibelt. Kanskje utgjør det en større forskjell en du tror.

En trådløs støvsuger er en støvsuger uten ledning. Som regel har de beste trådløse støvsugerne også en rekke andre smarte funksjoner, som gjør det enda lettere å støvsuge. Det er ikke noe gøy når støvet bare hoper seg opp og man til slutt blir nødt til å dra frem den tradisjonelle støvsugeren, men sånn er det ikke med en smart, trådløs støvsuger.

En trådløs støvsuger er en man henger på veggen i en smart ladestasjon, så man bare kan dra den frem når man trenger den. Det er mye lettere ennå dra frem den gamle, tunge støvsugeren. Det er det de færreste som gidder når man skal støvsuge en hybelkanin eller noen smuler på gulvet, men det er helt annerledes med en trådløs støvsuger. Det blir lettere å gjøre den daglige rengjøringen og støvsuge på en smartere måte. Så slipper du også at det hoper seg opp, og det er ikke så stor terskel å komme over hver gang man skal støvsuge.

Kan trådløs støvsuger erstatte vanlig støvsuger?

Mange lurer på om en trådløs støvsuger kan erstatte en vanlig støvsuger. Det kan den, men det kommer an på hvilken trådløs støvsuger du velger. Både batterikapasitet og sugekraft er viktig hvis du skal støvsuge hele huset med en trådløs støvsuger. Det er viktig at den har like god sugekraft som en vanlig støvsuger, men også at den har nok batterikapasitet til at man rekker å støvsuge grundig før man skal lade den opp igjen.

Da kan du også se om du eventuelt skal supplere med en billig håndstøvsuger eller en smart robotstøvsuger, som kan støvsuge når du ikke er hjemme. Mange trådløse støvsugere er 2-i-1 modeller, så du både får håndsøvsuger og vanlig trådløs støvsuger. En modell som for eksempel Dyson sin trådløse støvsuger, kan lett konverteres til forskjellige typer støvsugere med ulike skaft.

Finn den beste trådløse støvsuger

 

Dyson er kjent for å ligge foran når det kommer til trådløse støvsugere og produserer modeller som presterer like bra som vanlige støvsugere med ledning. I tillegg er Dyson trådløs støvsuger poseløs, så du slipper dyre utgifter til støvsugerposer. Du tømmer bare beholderen når du er ferdig med å støvsuge, det er mye mer hygienisk.

Både Bosch, Miele og Electrolux produserer når gode trådløse støvsugermodeller. Toppmodellene deres kan konkurrere med Dyson. Det er alltid lurt å finne en god støvsuger test når du skal finne den beste trådløse støvsuger, for så får du mulighed for å se dem sammenlignet med hverandre.

En støvsuger test gjør det lettere å avgjøre hvilken støvsuger som oppfyller kriteriene dine, og hva som gjør at noen koster mer enn andre.