Kategorier
Annons

Sånn får dere mer spenning i sexlivet

Når man snakker om det å få mer spenning i sexlivet, tenker man nesten alltid automatisk på par som har vært sammen lenge. Men hvis man tenker over det, er dette en ganske smal og ikke minst kjedelig måte å tenke på sexlivet sitt på. For enten man er singel, dater noen, akkurat har blitt sammen med noen eller har vært sammen med sitt livs kjærlighet i mange år allerede, er det mange måter man kan gjøre sexlivet sitt mer spennende på.  

Det å ha et bra sexliv handler i høy grad om å finne ut av hva man liker. Og hvis man er ærlig mot seg selv og kjenner etter, så er dette faktisk noe som faktisk ikke er statisk, men som utvikler seg gjennom hele livet. Derfor er det å for eksempel bruke leketøy – enten alene eller sammen, en god måte å utforske hva som føles bra. Hvis der høres spennende ut, så les mer

Utforsk hva dere liker, alene og sammen 

Noe av det som gjør at man kan føle av sexlivet blir kjedelig, er at man slutter å være nysgjerrig. Man slutter å være nysgjerrig på hva man selv liker, og hva den andre liker. Man tror liksom at man kan finne det som funker og bare bli der, men fordi vi hele tiden utvikler oss, er det ikke sånn at dette er det som fører til det beste sexlivet – verken med oss selv, eller det vi har sammen med andre. 

Det å tillate seg selv å hele tiden utforske hva man liker, gjør nemlig ikke bare at man får bedre sex, men at man også helt naturlig får mye mer spennende sex, fordi det ikke er statisk, men faktisk hele tiden får lov til å utvikle seg. Dette gjør at man får mye mer ut av det, og ikke minst har det positiv innvirkning på forholdet deres.