Kategorier
General

Smarte hvitevarer gjør et kvalitetskjøkken komplett

Det er mange ting å huske på når du skal velge nytt kjøkken, og det er lett å gå for standard hvitevarer som kjøkkenkonsulenten foreslår. Hvis du bare vil ha kvalitetsprodukter som bare funker, da er det selvfølgelig helt i orden. Samtidig finnes det mange spennende smarte hvitevarer på markedet – med alt fra appstyring til kamera.

Hvitevarer som passer til kjøkkenet

Hvitevarene du velger må selvfølgelig stå i stil med kjøkkenet. Det er ikke alle kombinasjoner som er like heldige, men det er mange hvitevarer som passer fint med forskjellige farger og design på fronter og benkeplater. Ta gjerne en titt på eksempler fra flere forskjellige kjøkkenleverandører – her kan du for eksempel få inspirasjon fra AUBO – kjøkkener i alle prisklasser.

Det er kanskje særlig store skjermer som noen ganger kan passe mindre bra inn på enkelte kjøkkener. Det gjelder hovedsakelig kjøleskap, der det finnes noen modeller med svært store skjermer. Legg også merke til at de fleste modellene med tilkobling til nett og app leveres som frittstående skap.

Appstyring, egne programmer og kamera i kjøleskapet

I dag skal praktisk talt alt ha en app – og det gjelder også kjøleskapet, komfyren og ventilatoren. Funksjonene er selvfølgelig avhengig av den enkelte produsenten, men det kan for eksempel dreie seg om styring av temperaturen i kjøleskapet eller egne programmer til stekeovnen. Det er selvfølgelig greit å tenke over hvilken nytteverdi du kommer til å få fra disse funksjonene, men for en hobbykokk kan ferdige programmer med temperatur og tid til forskjellige matretter faktisk være ganske smart.

Kjøleskap er kanskje den kategorien som har kommet lengst når det gjelder digitalisering. Det finnes kjøleskap med svært store skjermer på døren, som kan benyttes til å for eksempel vise været, dagens avtaler eller til og med et bilde av hva som er inne i kjøleskapet. Dessuten har noen skap en app der du kan sjekke kjøleskapet fra butikken.